top of page

Seans i Ånge 12/12

Uppdaterat: 27 nov. 2023

Välkommen till en trevlig kväll där vissa får kontakt med någon från andra sidan.

Jag förmedlar budskap från andra sidan med glimten i ögat. Kvällen brukar fyllas både med skratt och sinnesrörelse. Det är en fest för andevärlden när jag har seanser. Äntligen får dom möjlighet att nå någon när och kär. Kanske är det just du som får kontakt. Varmt välkommen till en kväll i kärlekens tecken.


Även om du inte får kontakt är det en intressant upplevelse. Jag arbetar med mycket glädje så del brukar bli en hel del skratt, men även känslofyllda stunder under en sådan kväll. Lokalen: Gillet BOKA DIN PLATS HÄR

Intresserad utav budskap från andevärlden? Boka tid hos mig! Jag erbjuder även privata sittningar via telefon. BOKA TID


Följ mig gärna på mina sociala medier! Facebook Instagram

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page