top of page
Marie Johansson - Medial Vägledning
När man lyssnar inåt finner man både svaren och frågorna för att fatta de rätta besluten i livet.

Ge dig själv den tiden och var också sann mot dig själv så du kan öppna dig för livets oerhörda visdom.
Marie Johansson

Marie Johansson är mitt namn, och jag bor i Sundsvall.
Intresset för det andliga har jag nog alltid haft mer eller mindre. Min mamma dog när jag föddes och och jag har alltid känt en stark längtan efter henne. Jag kommer ihåg att när jag var liten, då sa jag alltid god natt till polstjärnan för att jag trodde att det var min mamma.

 

År 2000 så var jag på min första storseans med Terry Evans, där fick jag kontakt med min mamma.
Vilket var en otroligt omtumlande upplevelse, den euforin jag kände efter det har jag aldrig upplevt senare. Jag var överlycklig och visste med hela min kropp och själ att kontakten jag fick var äkta. Terry, sa även min mammas namn.

Nu blev min längtan att få höra mer ifrån henne ännu större.
Så jag bokade en privat sittning hos Terry. Andevärlden sa att jag skulle jobba som honom en dag, vilket jag då i princip skrattade åt. Jag kunde aldrig tro att jag hade denna gåva. Terry tyckte att jag skulle börja att använda tarotkort, och att jag senare skulle gå en kurs hos honom för att kunna utveckla den mediala gåvan som jag tydligen hade.

Jag gjorde inte så mycket åt det utan fortsatte mitt liv. Jag hade sambo 2 barn, hus, hundar och en häst.
Efter 2 år så var det en vän till mig som tyckte vi skulle boka en ny tid hos Terry. Jag kände att jag inte var riktigt så intresserad av det, jag tyckte att jag hade fått kontakt med mamma och kände mig tillfreds. Men hur det var, så övertalade min vän mig att ringa till Terry och då fick vi komma redan veckan efter för att det fanns 2 avbokade tider. Jag kände mig lite omskakad av det, för jag visste att det Terry egentligen hade 2 års väntetid för privata sittningar. Så vi packade bilen och for, och än en gång så guidade andevärlden mig, att nu var det dags att förändra insidan. När jag kom hem så bestämde jag mig för att anmäla mig till Terrys mediala utvecklings kurs, bara för att se vad det kunde ge mig, om jag kanske kunde få verktyg till att börja må bra, och att få känna mig lycklig och harmonisk.

Jag åkte till Örebro och gick denna kurs, och förstod redan efter första kurs helgen att jag hade hittat hem.


Sedan dess har jag förmedlat budskap från andevärlden och hållit i många seanser och kurser. Jag tror att om en person utvecklar sin intuition och mediala förmåga med redskap som meditation såväl som healing, så har personen mycket glädje och nytta av det personligen och relationer och även i arbetslivet. 

Om mig

År 2007 startade jag mitt företag MJS glädjekälla vilket jag aldrig har ångrat. Att få ge till andra människor denna eufori som jag fick uppleva när jag besökte en storseans ger mig sann glädje. Att jobba med andevärlden är mitt kall, vilket jag är oerhört tacksam för. 

Våga leva fullt ut, våga möta det du är rädd för. Vi är här för att utveckla oss. Och i varje steg du tar har du andevärlden vid din sida. 

Marie Johansson - Medial Vägledning

Kontakta mig

Har du frågor eller vill du boka en privat sittning, gå på kurs eller besöka en seans. Klicka på valfri länk nedan!

Alla tjänster >
Boka tjänst >
bottom of page