top of page

Mina tjänster

Jag erbjuder tjänster inom medial vägledning. 
Hos mig kan du boka en privat sittning, både hos mig eller via telefon. Du kan också dra ihop ett gäng för en spännande andlig kväll eller en gruppseans. Jag erbjuder även Medial coaching samtal, andlig healing, rening av bostad samt djurkommunikation.

​Ring eller mejla mig för att boka: 
Tel: 070-320 00 26

Mejl: marie@mjsgladje.se
 

SJÄLSKRAFT
Alla människor bär på förmågan att känna glädje och harmoni. Min förhoppning är att kunna hjälpa dig att hitta den källan så att du kan skapa ett liv som är både roligare och mer innehållsrikt.

Medial Vägledning - Privat sittning

Privat sittning

Här är det bara du och jag. Sittningen förmedlas via möte eller på telefon.

Jag förmedlar vad anevärlden tycker du behöver, det kan vara allt från vad som är nu i ditt liv till framtiden. Det kommer en kontakt som på något sätt hör till dig, en släkting , vän eller någon annan som funnits runt dig. Du får möjlighet att ställa några frågor på slutet.

Träffas vi spelar du in på din telefon, är det via telefon så skickar jag en dig en ljudfil efter mötet.

Medial Utveckling - Kurser

Kurser

Hos mig hittar du flertal kurser inom andlig, medial utveckling. 

Kurser som kan hjälpa dig att hitta din inre harmoni och frid. Lära dig att kanalisera, healing, meditation och ge dig verktyg att fokusera på din intuition.   

Mina kurser passar alla, inga förkunskaper behövs.

Medial Vägledning - Rådgivning för par

Samtal/Rådgivning för par

Behöver du och din partner komma vidare i relationen men hittar inte vägen. Har ni fastnat i kommunikationen. Jag vägleder er med hjälp av andevärlden.

Medial Vägledning - Coaching

Medialt coaching samtal

Känns det som du har fastnat i gamla hjulspår?
Det här samtalet är inte en ren sittning, här fokuserar vi på en sak. Tex om du vill ha vägledning gällande din relation, arbete eller något annat. Jag lyssnar och känner in vad andevärlden vill ge dig i just denna fråga.

Coaching för barn

Coaching för barn 

Jag tar emot barn upptill 17 år för samtal, det kan handla om allt möjligt. Vissa är mediala och vill försöka förstå vad som händer, andra kan ha fastnat i tankar känslor kring skolan, kompisar etc.

 

Jag är ingen terapeut, utan använder mig att känsla jag får från andra sidan och livserfarenhet.
OBS! det är ingen sittning.

Andlig Healing

Andlig healing

Healing är en ren energi från andra sidan. Jag ger healing till dig via en kontakt från andra sidan. Den vet vilken form av healing du behöver. Du kommer att känna dig väldigt avslappnad och kan uppleva att det blir varmt, pirrar. En del ser mycket färger. Healingen arbetar med din kropp under tre dagar.

 

Healing gör dig piggare, klarsynt och kan även lindra smärta. Du sitter på en stol under tiden och jag håller händerna en bit ifrån dig.

Djurkommunikation

Djurkommunikation

Vill du förstå ditt husdjur bättre?

Djurens andligheten har inga konstlade attribut, den är autentisk och oskiljaktig från livet.

 

Skicka några nytagna foton på djuret så jag tydligt ser ögonen. Jag känner intuitivt in vad djuret vill förmedla. Jag skickar avläsningen via sms eller mejl.

Pris: 400 kr

Hästkommunikation

Hästkommunikation

Söker du efter djupare kontakt med din häst? 

Djurens andligheten har inga konstlade attribut, den är autentisk och oskiljaktig från livet.
 

Jag erbjuder hästkommunikation. Jag kommer ut och träffar hästen på plats, under lugn och ro känner jag in vad hästen vill förmedla till sin ägare.


Pris: 800 kr + milersättning

Medial Vägledning - Rening Bostad

Rening i bostad

Upplever du att du inte är ensam hemma, är du ofta helt slut när du befinner dig i ditt hem. Isåfall kan det vara så att du har en jordbunden energi i hemmet.
 

Alla dessa saker kan ske av olika anledningar, det kan vara någon från andevärlden som är på besök och vill göra dig medveten att den är där. Det kan också¨vara en ande som inte "hör hemma" hos dig utan som "sitter fast" på platsen och skapar oro. 

Jag kommer och känner av vad som finns  hos dig. Hittar jag något så leder jag energin över till andra sidan.

Pris från: 1200 kr + milersättning

Medial Vägledning - Seans

Storseans

En Storseans kan vara intressant att besöka, för att se hur ett medium arbetar. Under seansen så känner jag vilken jag vill vända mig till, jag kan sedan förklara om jag har en man eller kvinna med mig från andra sidan. Jag kan inte se kontakten som jag ser dig. Däremot så känner jag tydligt av personligheten.

 

Jag beskriver vad jag känner så att du ska kunna förstå vem det är. Det kan vara en släkting eller någon annan som funnits omkring dig. Det är inte alltid man kommer på vem det är direkt. Men då rekommenderar jag att fråga nära och kära vem det kan vara.

 

Andekontakten har budskap att förmedla, det kan vara allt ifrån vad som händer nu i livet till framtiden. Om dig som person eller människor omkring dig. Alla får inte kontakt under en sån kväll. Men det kan ändå vara intressant att vara med. Jag använder mycket humor, så det brukar bli en del skratt och en lättsam stämning. Det kan också vara väldigt känslosamt. Men kvällen går i kärlekens tecken. 

Medial Vägledning - Gruppseans

Gruppseans

Det fungerar som en storseans , men här är ni 8-12 personer. Du drar ihop ett gäng och kommer till min lokal på Regementsvägen 8 i Sundsvall. Kvällen avslutas med fika.

 

Viktigt är att endast ta med personer som verkligen vill vara med och tycker det är intressant.

Pris: 2700 kr

Medial Vägledning - Andlig kväll

Andlig kväll

Samla ihop fem glada personer och kom för en härlig kväll med både skratt och tårar. 
Jag förmedlar från andevärlden på ett lättsamt sätt med glimten i ögat. Här får alla budskap som kan handla om allt möjligt i ditt liv som andevärlden tycker du behöver. 
Jag kan inte lova att alla får en specifik kontakt från andra sidan. Kvällen avslutas med gemensamt fika. 

Viktigt att endast ta med dom som är positiva till det andliga. Det är ni som gör kvällen. Dofta lagom eftersom jag har allergi.

Pris: 2500 kr

Medial Vägledning - Föreläsningar

Föreläsningar

Kan jag - kan du!
En inspirerande föreläsning om min väg till medium, om mirakel och hur alla kan uppleva mirakel. 
Om att våga lyssna inåt och utmana sina rädslor. 
Trösterikt när vi förstår att vi inte är ensamma, vi har hjälp, hela tiden. 
Hur vi skyddar oss från negativ energi såsom energitjuvar etc. 

 

Jag är en glad tjej som gärna ser livet från den positiva sidan. Jag vill sprida min glädje med humor och viktiga budskap. Ge hopp till människor och få dom att förstå att allt finns inom oss. 
Vi dansar av oss negativ energi och använder oss av positiv glädje.

Pris: Enligt offert

bottom of page